Despre noi

PROIECTARE INSTALATII ELECTRICE, CONSULTANTA,EFICIENTA ENERGETICA, ENERGIE FOTOVOLTAICE

SC INFOWATT SRL  este o societate cu capital in intregime privat-autohton, înființată  in anul 2004, de un grup de specialiști, dinamici și optimiști, cu experiență națională și internațională, care speră într-un viitor mai bun și accesibil.

Toate servicile noaste sunt realizate de profesionali in domeniu oferind  clienţilor noştri un serviciu complet. Aplicam  sisteme şi tehnologii de înaltă calitate pentru a asegura un rezultat remarcabil pentru clientii nostri.

SC INFOWATT SRL împărtășește preocuparea actuala de protectie a mediului inconjurator  și are convingerea  ca  promovarea și utilizarea surselor regenerabile de energie este un pas important in realizarea unui mediu ambiental mai adecvat generatiilor viitoare.

Societatea noastră promoveaza eficiente energetica si cauta sa sensibilizeze asupra mediului înconjurător şi recomandatuturor clientilor si colaboratorilor utilizarea energiei regenerabile.

Evoluția energiei fotovoltaice, face ca aceasta din urmă să fie tot mai accesibilă atât pentru instituții, companii prívate, cât şi pentru persoanele fizice.

Așadar, scopul principal al companiei este acela de a face mai ușoară, mai eficientă și mai accesibilă în același timp, instalarea acestor sisteme energetice pentru fiecare dintre noi.